keskiviikko 2. elokuuta 2017

Blog-Kampanja

Yhteistyö-Kampanja-postaus Parturi-kampaamo Robertpk:n kanssa



Nyt saan tänne teille lupaamani kuvaus- ja kampanjapostauksen! 
Kerroinkin jo aikaisemmin vähän mitä on luvassa, eli kävin maanantaina paikan päällä ottamassa muutaman kuvan ja juttelemassa tarjouskampanjasta tänne. 


Olin ihan leppoisissa tunnelmissa koko päivän, mutta puoli tuntia ennen lähtöä iski ihmeellinen paniikki :D Onneksi rentouduin nopeasti ja kuvatessa koko paniikki unohtui täysin. 










Saavuin paikalle vähän ennen sovittua aikaa juuri sopivasti, että sain katsoa (ja kuvata) miten volyymiripsiä laitetaan.


Tässä valmis lopputulos: 


Besjana laittoi 12 mm:n volyymiripset, ja en voinut olla ihmettelemättä kuinka taitavasti ripset ovat tyvestä laitettu! (näin maallikon sanoin). Näyttivät omilta ihan läheltäkin katsottuna. Ja asiakaskin oli todella mukava kun suostui kuviin =) 


Paikka sijaitsee Helsingin Pihlajistossa, osoitteessa Salpausseläntie 18, 00710 Helsinki. 

 Blogin lukijoille saatiin tarjous kaikista parturi-kampaamo palveluista -20% normaaleista hinnoista! Tarjous on voimassa toistaiseksi ainakin seuraavan viikon loppuun (13.8.) saakka koodilla SUVI10 (ei koske ripsiä). Aika varataan netistä ja koodi kirjoitetaan viestikenttään jolloin saat alennuksen paikan päällä. Hinnaston löydät Robertpk:n kotisivujen valikosta ja myös ripsien edullisia hintoja/palveluita kannattaa kurkistaa. Itse kyseissä paikassa hiukset leikkauttaneena voin todellakin suositella. Sain juuri sellaisen mallin kun toivoin, mikä on oikeasti harvinaista! (varsinkaan kun en ottanut mukaan edes mallikuvaa).


Bussit 70 ja 71 kulkevat Rautatientientorilta Pihlajistoon (jäät Pihlajiston Ostoskeskuksen pysäkillä pois). Pysäkiltä on vain vajaat 50 m parturi-kampaamo Robertpk:n liikeeseen: 


Lopuksi Besjanakin ehti kuvattavaksi =) 


Jos käytte paikan päällä hyödyntämässä tarjouksen, olisi mukava kuulla kommenttikenttään minkälaisen leikkauksen/värin tms. otit ja mitä pidit? 

<3 <3 Suvi 

PS. Menen taas ensi maanantaina ottamaan kuvia sisätiloista, ja samalla Besjana lupasi tehdä hiuksilleni tehohoidon =) Kerron ensi viikolla lisää miten hoito vaikutti hiuksiin. Nyt sen verran mukavia uutisia, että blogin lukijat saavat tehohoidon hintaan 30 € (nyt tarjoushinta 40 €) ja sama hinta pätee myös kotihoitopakettiin, blogin lukijat saavat Olaphlex-kotihoitopaketin mukaansa hintaan 30 € (norm. 40 €)! Aikaa varatessa tulee mainita koodi SUVI10 viestikentässä jotta varmistat itsellesi tarjoushinnan. 





1 kommentti:

  1. Hyvät kuvat & mielenkiintoinen postaus!♥

    https://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Blogin loppu(ko)?

Mietin tässä tänään että onko mulla mitään annettavaa tälle blogille. Banneri on ruma, tekstit sekavia ja aiheet pomppii kuin villiintynyt ...